Followers

19 February 2012

Olimpik London 2012 ada unsur-unsur FREEMASON ?

Assalamualaikum everybody ^^ Dah lama saya tak update blog ni. Ermm..next week dah start exam. Tiga hari je pun exam tu, tapi saya takut sangat ! Dah lah PMR tahun ni. Persediaan dah buat sikit2 tapi still rasa tak confident. Caner ni ? huhu.. Btw, post saya kali ni takde la panjang mana pun. I just wanna tell you a story. Let's read it.

-Logo dan Maskot Olimpik London 2012 berbentuk FREEMASON ?

Bunyi tajuk macam best je. Hahah ! Ada diantara korang mesti dah tahu pasal benda ni kan? Maklumlah, sekarang kan zaman millennium. Anything is faster. For those who didn't know yet, let me tell you what is it about.

Berdasarkan logo serta maskot Olimpik London 2012, kita dapat lihat yang ternyata terang-terang mereka menggunakan unsur2 freemason dan dajjal ! Kalau tak percaya, meh tengok logo ni. Ada ala2 perkataan ZION kan ? Well, it is ZION ! Apa tu zion ? Klik link tersebut. 

Logo

And another thing, mereka juga ada menggunakan maskot yang mempunyai mata satu macam DAJJAL ! Take a look at this -->Ermm.. Bercakap mengenai freemason, adakah anda tahu apakah ia? Freemason ini satu perkara yang sepatutnya diketahui oleh kita umat Islam dan percayalah bahawa dunia yang serba maju ini penuh dengan dengan agenda dajjal. Jadi, apakah motif mereka yang sebenarnya ?

Kesimpulannya, segala yang baik datang hanya daripada Allah SWT dan yang buruk daripada saya sendiri. Saya masih cetek pengetahuan untuk mungulas mengenai freemason ni. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut lagi, anda buatlah kajian sendiri ya.

Sekadar perkongsian untuk anda di luar sana. 

No comments:

Post a Comment

Kata-kata

Sesunnguhnya aku berserah pada-Mu Ya Rab...

Sesunnguhnya aku berserah pada-Mu Ya Rab...

Oppa Nichkhun :)